Kipsaté

kipsate

Ingrediënten: 2 kipfilets, 2 teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel sesamolie, peper, 50 ml witte wijn, 4 eetlepels honing, 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel vissaus,

Aantal personen: 2

Snij 2 kipfilets in blokjes. Maak een marinade van 2 fijngehakte teentjes knoflook, 1 theelepel sambal, 1 theelepel sesamolie, peper, 50 ml witte wijn, 4 eetlepels honing, 2 eetlepels sojasaus en 1 eetlepel vissaus. Marineer hierin de kipfiletblokjes voor minstens 4 uur. Bak de kipfilet bruin in hete olie, voeg de overgebleven marinade toe tijdens het bakken. We hebben er bami goreng bij gegeten. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>