Taco’s

Taco's
IngrediĆ«nten: 6 taco’s, 1 ui, 300 gram gehakt, 1 theelepel chilipoeder, 1 blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 125 graden en verwarm 6 taco’s ongeveer een kwartier. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt met 1 theelepel chilipoeder en bak het gehakt bruin. Voeg 1 uitgelekt blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het geheel goed door. Schep het gehakt-mengsel in de tacoschelpen en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat