Taco’s

Taco's

Ingrediënten: 6 taco’s, 1 ui, 300 gram gehakt, 1 theelepel chilipoeder, 1 blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 125 graden en verwarm 6 taco’s ongeveer een kwartier. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 300 gram gehakt met 1 theelepel chilipoeder en bak het gehakt bruin. Voeg 1 uitgelekt blikje Bonduelle Mexico melange, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels chilisaus en 1 eetlepel ketjap manis toe en warm het geheel goed door. Schep het gehakt-mengsel in de tacoschelpen en strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel