Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 100 gram kipfilet, 50 gram chorizo, 300 gram sperziebonen, 1 gegrilde paprika, 1 eetlepel bloem, 500 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet en 50 gram in stukjes gesneden chorizo toe, bak de kipfilet bruin. Voeg 300 gram sperziebonen en 1 in blokjes gesneden gegrilde paprika toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Giet daarna 500 ml kippenbouillon toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel