Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo

Spaghetti met Sperziebonen met Kipfilet en Chorizo
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, tijm, 100 gram kipfilet, 50 gram chorizo, 300 gram sperziebonen, 1 gegrilde paprika, 1 eetlepel bloem, 500 ml kippenbouillon,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 100 gram in blokjes gesneden kipfilet en 50 gram in stukjes gesneden chorizo toe, bak de kipfilet bruin. Voeg 300 gram sperziebonen en 1 in blokjes gesneden gegrilde paprika toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Giet daarna 500 ml kippenbouillon toe en laat het geheel op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat