Pasta met Kapucijners en Chorizo

Pasta met Kapucijners en Chorizo
Ingrediënten: pasta, 150 gram chorizo, 1 ui, 1 pot kapucijners, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, kaneel, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram in stukjes gesneden chorizo een paar minuutjes in hete olie. Schep de chorizo uit de pan en houdt het even apart. Giet te veel aan vet weg. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 1 pot jonge kapucijners en 1 blik tomaatblokjes toe. Breng op smaak met 1 eetlepel ketjap manis, kaneel, zout en peper. Warm goed door. Voeg op het laatst de chorizo toe. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat