Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst
Ingrediënten: 500 gram zuurkool, 1 glas appelsap, kaneel, kruidnagelpoeder, 1 rookworst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Doe in een pan 500 gram zuurkool en doe hierbij 1 glas appelsap en naar eigen smaak kaneel en kruidnagelpoeder. Leg er een rookworst op en zet de pan met een deksel erop op middelhoog vuur en stoof het in 45 minuten gaar. Bak ondertussen op laag vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek door de zuurkool. Serveer de zuurkool met de rookworst en aardappelpuree. Eet smakelijk!


1 reactie op “Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat