Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Ingrediënten: 500 gram zuurkool, 1 glas appelsap, kaneel, kruidnagelpoeder, 1 rookworst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek,

Aantal personen: 4

Doe in een pan 500 gram zuurkool en doe hierbij 1 glas appelsap en naar eigen smaak kaneel en kruidnagelpoeder. Leg er een rookworst op en zet de pan met een deksel erop op middelhoog vuur en stoof het in 45 minuten gaar. Bak ondertussen op laag vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek door de zuurkool. Serveer de zuurkool met de rookworst en aardappelpuree. Eet smakelijk!


Één reactie op “Zuurkool met Ontbijtspek en Rookworst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel