Rollade met Ontbijtspek en Brie

Rollade met Ontbijtspek en Brie
Ingrediƫnten: 1 rollade, ontbijtspek, brie,

Aantal personen: 3

Bak de rollade rondom bruin. Zet het vuur lager en doe er wat water bij en doe de deksel op de pan. Laat de rollade in ruim een uur gaar worden. Snij de rollade in plakjes. Bak de plakjes ontbijtspek knapperig. Snij de brie in plakjes. Leg om en om in een ovenschaal de rollade, ontbijtspek en brie en ga er mee door tot alles gebruikt is. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelschijfjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat