Rollade met Ontbijtspek en Brie

Rollade met Ontbijtspek en Brie

Ingrediënten: 1 rollade, ontbijtspek, brie,

Aantal personen: 3

Bak de rollade rondom bruin. Zet het vuur lager en doe er wat water bij en doe de deksel op de pan. Laat de rollade in ruim een uur gaar worden. Snij de rollade in plakjes. Bak de plakjes ontbijtspek knapperig. Snij de brie in plakjes. Leg om en om in een ovenschaal de rollade, ontbijtspek en brie en ga er mee door tot alles gebruikt is. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelschijfjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel