Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)

Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)

Ingrediënten: 3 voorgebraden gehaktballen, 1 ui, satésaus, 3 grote witte bollen, atjar tjampoer,

Aantal personen: 3

Snij 3 voorgebraden gehaktballen in 3 schijven. Bak de schijven aan beide zijde bruin. Voeg 1 in ringen gesneden ui toe en bak even mee. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke witte bol met gehaktschijfjes, de gefruite ui, atjar tjampoer en de satésaus. Eet smakelijk


1 reactie op “Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel