Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)

Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)
Ingrediënten: 3 voorgebraden gehaktballen, 1 ui, satésaus, 3 grote witte bollen, atjar tjampoer,

Aantal personen: 3

Snij 3 voorgebraden gehaktballen in 3 schijven. Bak de schijven aan beide zijde bruin. Voeg 1 in ringen gesneden ui toe en bak even mee. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzing op de verpakking. Beleg elke witte bol met gehaktschijfjes, de gefruite ui, atjar tjampoer en de satésaus. Eet smakelijk


1 reactie op “Broodje Anton Pieck (Gehaktbal, Atjar en Satésaus)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat