Pasta met Rookworst

Pasta met Rookworst
Ingrediƫnten: penne, 1/2 rookworst, 1 ui, tijm, 250 gram soepgroenten, 150 ml bouillon, 1 blikje tomatenpuree, 4 eetlepels tomatenketchup,

Aantal personen: 2

Kook de penne beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1/2 in plakjes gesneden rookworst. Voeg 1 gesnipperde ui met tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram soepgroenten toe en roerbak een minuut of 5 mee. Voeg vervolgens 150 ml bouillon, 1 blikje tomatenpuree en 4 eetlepels tomatenketchup door. Warm goed door. Roer als laatste de penne er doorheen. Eet smakelijk!


2 reacties op “Pasta met Rookworst

  1. mmm,ik ben dol op pasta! Lekker,maar ehm,ik mis in jerecept iets….want de titel is pasta met rookworst… Heb je die stiekem tijdens het koken al opgegeten? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat