Dronken Vinken

Dronken Vinken
Ingrediënten: 3 blinde vinken, 1 ui, 500 gram soepgroente, 1 flesje donker bier (bv Westmalle dubbel), 1 blik tomaatblokjes, zout , peper,

Aantal personen: 3

Bak 3 blinde vinken rondom bruin. Haal de blinde vinken uit de pan en houd ze apart. Bak 1 gesnipperde ui met 500 gram soepgroenten een minuut of 5. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat even doorkoken. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe en breng op smaak met zout en peper. Leg de blinde vinken terug in de pan en laat het geheel ongeveer 20 minuten mee pruttelen. Serveer met bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat