Dronken Vinken

Dronken Vinken

Ingrediënten: 3 blinde vinken, 1 ui, 500 gram soepgroente, 1 flesje donker bier (bv Westmalle dubbel), 1 blik tomaatblokjes, zout , peper,

Aantal personen: 3

Bak 3 blinde vinken rondom bruin. Haal de blinde vinken uit de pan en houd ze apart. Bak 1 gesnipperde ui met 500 gram soepgroenten een minuut of 5. Voeg 1 flesje donker bier toe en laat even doorkoken. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe en breng op smaak met zout en peper. Leg de blinde vinken terug in de pan en laat het geheel ongeveer 20 minuten mee pruttelen. Serveer met bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel