Spaghetti met Monchou

Spaghetti met Monchou

Ingrediënten: spaghetti, 100 gram hamblokjes, 1 prei, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, 100 gram MonChou, zout, peper, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti al dente in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 100 gram hamblokjes ongeveer 3 minuten. Voeg 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak tot de prei zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 100 gram MonChou toe en laat de MonChou smelten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af en roer het door het MonChou mengsel. Strooi er op je bord geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel