Macaroni met Kipfilet en Doperwten

Macaroni met Kipfilet en Doperwten

Ingrediënten: macaroni, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 300 gram doperwten, 1 zakje Knorr mix voor oven pasta met ham en kaas, 250 ml kookroom, 150 ml water,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gensipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak het bruin. Voeg vervolgens 300 gram doperwten toe en warm even mee. Meng 1 zakje Knorr mix voor oven pasta met ham en kaas met 250 ml kookroom en 150 ml water. Meng deze mix door de kipfilet en voeg ook de ontbijtspek weer toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel