Wraps met Courgette en Gehakt

Wraps met Courgette en Gehakt

Ingrediënten: 8 mini tortilla wraps, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, chilipoeder, koriander, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Voeg 1 geraspte courgette toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup. Warm goed door en breng dan op smaak met zout, chilipoeder en koriander. Verwarm 8 mini tortilla wraps in de magnetron. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er geraspte kaas over. 4 kleine wraps zijn voldoende voor 1 persoon, per stuk zijn ze lekker als een warm hapje. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps met Courgette en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel