Wraps met Courgette en Gehakt

Wraps met Courgette en Gehakt
Ingrediënten: 8 mini tortilla wraps, 1 ui, 250 gram gehakt, 1 courgette, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels tomatenketchup, zout, chilipoeder, koriander, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Bak in hete olie 1 gesnipperde ui tot het bruin is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Voeg 1 geraspte courgette toe en roerbak 3 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus en 2 eetlepels tomatenketchup. Warm goed door en breng dan op smaak met zout, chilipoeder en koriander. Verwarm 8 mini tortilla wraps in de magnetron. Beleg elke tortilla wrap met het gehaktmengsel, vouw de tortilla wraps dicht en steek eventueel vast met een satéprikker. Strooi er geraspte kaas over. 4 kleine wraps zijn voldoende voor 1 persoon, per stuk zijn ze lekker als een warm hapje. Eet smakelijk!


2 reacties op “Wraps met Courgette en Gehakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat