Pizza met Spinazie en Artisjok

Pizza met Spinazie en Artisjok

Ingrediënten: kant en klaar pizzadeeg met tomatensaus, 100 gram spinazie (diepvries), blikje artisjokharten, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het kant en klare pizzadeeg uit op de bakplaat en smeer de tomatensaus er over. Verdeel 100 gram ontdooide spinazie erover en daarna de in stukjes gesneden artisjokharten. Verdeel de mozzarella er over en strooi er geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel