Pizza Pistoletjes

Pizza Pistoletjes

Ingrediënten: bruine afbak-pistoletjes, tomatenketchup, kaas, sjalotje, zongedroogde tomaat, geroosterde paprika, gedroogde Italiaanse kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de pistoletjes open en besmeer de helften met tomatenketchup. Beleg met plakjes kaas en daarna met fijngehakte sjalotjes, zongedroogde tomaat en geroosterde paprika. Strooi er gedroogde Italiaanse kruiden over. Zet de pistoletjes ongeveer 8 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel