Noodles met Indische Balletjes

Noodles met Indische Balletjes

Ingrediënten: noodles, 1 wortel, 150 gram Indische gehaktballetjes, 1 prei, 50 gram cashewnoten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in dunne plakjes gesneden wortel tot het bijna zacht is. Voeg 150 gram in stukjes gesneden Indische gehaktballetjes toe en bak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak een paar minuten. Voeg 50 gram cashewnoten en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Voeg de noodles toe en wok kort mee. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel