Noodles met Indische Balletjes

Noodles met Indische Balletjes
Ingrediƫnten: noodles, 1 wortel, 150 gram Indische gehaktballetjes, 1 prei, 50 gram cashewnoten, 250 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 in dunne plakjes gesneden wortel tot het bijna zacht is. Voeg 150 gram in stukjes gesneden Indische gehaktballetjes toe en bak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei toe en roerbak een paar minuten. Voeg 50 gram cashewnoten en 250 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Voeg de noodles toe en wok kort mee. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat