Prei-Aardappelpuree met Saucijzen

Prei-Aardappelpuree met Saucijzen
Ingrediënten: 2 saucijzen, 1 flinke prei, 1 zakje aardappelpuree, 1 eetlepel mosterd,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 2 saucijzen rondom bruin in hete boter. Als de saucijzen bruin zijn haal je ze uit de pan. Bak in het vet 1 flinke in ringen gesneden prei zacht. Doe een zakje aardappelpuree in een ovenschaal. Prak de prei en 1 eetlepel mosterd door de aardappelpuree. Leg de saucijzen op de aardappelpuree. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Maak er een lekkere jus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat