Prei-Aardappelpuree met Saucijzen

Prei-Aardappelpuree met Saucijzen

Ingrediënten: 2 saucijzen, 1 flinke prei, 1 zakje aardappelpuree, 1 eetlepel mosterd,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 2 saucijzen rondom bruin in hete boter. Als de saucijzen bruin zijn haal je ze uit de pan. Bak in het vet 1 flinke in ringen gesneden prei zacht. Doe een zakje aardappelpuree in een ovenschaal. Prak de prei en 1 eetlepel mosterd door de aardappelpuree. Leg de saucijzen op de aardappelpuree. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Maak er een lekkere jus bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel