Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten
Ingrediënten: sperziebonen, plakjes ham, mozzarella, gedroogde Italiaanse kruiden, zongedroogde tomaten,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water met wat zout. Giet af en spoel af met koud water. Rol ongeveer 6 a 7 sperziebonen in een half plakje ham en leg het rolletje in een ovenschaal. Ga zo door tot alle sperziebonen op zijn. Leg op elk sperziebonen-rolletje wat stukjes mozzarella. Strooi er gedroogde Italiaanse kruiden en in kleine stukjes gesneden zongedroogde tomaten over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er gebakken aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!


3 reacties op “Sperzieboon-rolletjes met Mozzarella en Zongedroogde Tomaten

    • Dank je, jammer dat je geen mozzarella lust, Maar je kan de mozzarella misschien ook vervangen door plakjes kaas en anders een klein beetje Boursin erop (lijkt me ook erg lekker, nu ik het zo bedenk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat