Noodles met Kipfilet en Spinazie

Noodles met Kipfilet en Spinazie

Ingrediënten: noodles, 1/4 chilipeper, 1 sjalotje, gemberpoeder, 1 kipfilet, 100 gram cashewnoten, 2 eetlepels sojasaus, 50 ml sinaasappelsap, 1 eetlepel honing, 300 gram spinazie, 3 bosuien, zout,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1/4 fijngesneden chilipeper, 1 fijngehakt sjalotje en gemberpoeder tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 100 gram cashewnoten toe en bak de kipfilet bruin. Voeg vervolgens 2 eetlepels sojasaus, 50 ml sinaasappel en 1 eetlepel honing en roer even door. Voeg 300 gram spinazie en 3 in ringen gesneden bosuien toe en laat de spinazie slinken. Breng op smaak met zout. Serveer met de noodles. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel