Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Ingrediënten: spaghetti, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 100 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas, bieslook, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout al dente. Bak in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 100 gram hamblokjes toe. Bak de kipfilet bruin en voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Voeg, als de champignons zacht zijn, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas en de spaghetti toe. Breng op smaak met zout, peper en bieslook. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!


Één reactie op “Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel