Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons
Ingrediƫnten: spaghetti, 2 teentjes knoflook, 1 kipfilet, 100 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas, bieslook, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout al dente. Bak in hete olie 2 fijngehakte teentjes knoflook tot het geurt. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet en 100 gram hamblokjes toe. Bak de kipfilet bruin en voeg daarna 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Voeg, als de champignons zacht zijn, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte kaas en de spaghetti toe. Breng op smaak met zout, peper en bieslook. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!


1 reactie op “Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat