Mozzarella-Gehakt Burgers

Mozzarella-Gehakt Burgers
Ingrediƫnten: 4 pitabroodjes, 300 gram gekruid gehakt, 30 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 30 gram geraspte oude kaas, 1 mozzarella bolletje, paneermeel, sla, 1 ui, 50 gram champignons, 4 zongedroogde tomaten,

Aantal personen: 4

Bak 4 pitabroodjes volgens de aanwijzing op de verpakking in de oven. Meng 300 gram gekruid gehakt met 30 gram fijngehakte dobbelsteentjes ontbijtspek, 30 gram geraspte oude kaas en 1/3 van het bolletje mozzarella. Maak er 4 hamburgers van en ‘rol’ ze door de paneermeel. Bak de hamburgers aan beide zijden bruin. Haal ze even uit de pan en bak in het achtergebleven vet 1 in ringen gesneden ui en 50 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Leg de hamburgers terug en leg op elke hamburger een plakje mozzarella. Laat de mozzarella smelten. Leg op elk pitabroodje wat slablaadjes en wat fijngehakte zongedroogde tomaten. Leg hierop de hamburgers en dan de champignons en ui. Lekker met frietjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat