Macaroni Goulash

Macaroni Goulash
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 2 schnitzels, 1 ui, 1 rode paprika, 1 blik tomaatblokjes, paprikapoeder, 1 teentje knoflook,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout gaar. Bak 2 in reepjes gesneden schnitzels bruin. Voeg 1 gesnipperde en 1 in reepjes gesneden paprika toe en roerbak tot het zacht is. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes, wat paprikapoeder en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Breng kort aan de kook en laat het vervolgens 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de macaroni en eventueel met geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat