Noodles met Witte Kool en Zwarte Bonensaus

Noodles met Witte Kool en Zwarte Bonensaus
Ingrediënten: noodles, 1 teentje knoflook, gemberpoeder, 250 gram champignons, 300 gram witte kool, 1/2 potje zwarte bonensaus, 100 ml water, 3 bosuien,

Aantal personen: 4

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met gemberpoeder. Bak tot het geurt. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons en 300 gram in reepjes gesneden witte kool toe. Roerbak tot de champignons en witte kool zacht zijn. Voeg vervolgens 1/2 potje zwarte bonensaus, 100 ml water en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Verwarm nog 5 minuten mee. Serveer de witte kool met de noodles. Serveer er eventueel gefruite uitjes bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour