Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus
Vandaag had Michel het kerst- en nieuwjaarsfeest op zijn werk, daarom moest ik alleen eten. Om voor alleen mezelf te koken had ik weinig zin en restjes had ik niet in de diepvries. Natuurlijk had ik ook iets kunnen halen of iets kunnen laten bezorgen, maar het is zo koud en die bezorgers glibberend op hun brommertje, nee. Het werd dus een stoommaaltijd van Albert Heijn met rundvleesreepjes en teriyakisaus, champignons, noodles, peultjes, paprika, rode ui, prei en courgette. Net genoeg voor één persoon en lekker snel klaar in de magnetron. Qua smaak, ach het was te eten, maar niet om over naar huis te schrijven.


1 reactie op “Stoommaaltijd Rundvleesreepjes met Teriyakisaus

  1. Ach ja, en je weet het van te voren toch dat het eigenlijk niet zo lekker is. Een beetje pasta met olijfolie, knoflook, rode peper en peterselie is ook heerlijk. En dat is meestal wel in huis te vinden. Ik vind het heerlijk om restjes bij elkaar te schrapen en daar weer wat van te maken. En een eitje op brood doet ook wonderen:)Voor jullie alvast hele smakelijke feestdagen gewenst en een super succesvol culinair blogjaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatMoederdag 2014