Provençaals Gevulde Kipfilet

Provençaals Gevulde Kipfilet
Ingrediënten: 2 kipfilets, geraspte oude kaas, 1 Provençaals worstje, zout, peper, katenspek, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij 2 kipfilets open en strooi er wat geraspte oude kaas in. Haal het vel van een Provençaals worstje en verdeel het in tweeën. Rol er twee dunne worstjes van. Leg dit op de kipfilet en vouw de kipfilet er om heen. Bestrooi de kipfilets met zout en peper. Verpak de kipfilet met plakjes katenspek. Leg de kipfilets in een ovenschaal en bestrijk met een beetje curry zodat de bovenkant een mooiere bruine glans krijgt. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er sperziebonen en pommes duches bij gegeten. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat