Schnitzelrolletjes met Sperziebonen

Schnitzelrolletjes met Sperziebonen
Ingrediƫnten: handjevol sperziebonen, 2 schnitzels, zout, peper, kaas, curry,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook een handjevol sperziebonen beetgaar. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Sla de schnitzels eventueel wat platter. Leg er plakjes kaas op en vervolgens op elke schnitzel wat sperziebonen. Rol de schnitzel op en bind vast met keukentouw. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Smeer de rolletjes dik in met curry. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat