Bloemkool-Pasta Schotel

Bloemkool-Pasta Schotel
Ingrediƫnten, 1 kleine bloemkool, macaroni, 250 gram gehakt, 1 ei, zout, peper, 500 ml gezeefde tomaat, 2 teentjes knoflook, uienpoeder, tijm, basilicum, oregano, kaneel, suiker, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook 1 kleine in roosjes gesneden bloemkool beetgaar. Kook de macaroni in kokend water beetgaar. Meng 250 gram gehakt met de helft van een geklutst ei, zout en peper. Maak er 8 gehaktballetjes van ter grootte van een golfballetje. Meng 500 ml gezeefde tomaat met 2 fijngehakte teentjes knoflook en naar eigen smaak met uienpoeder, tijm, basilicum, oregano, kaneel en suiker. Doe in een ovenschaal de afgekoelde bloemkoolroosjes, gehaktballetjes en macaroni. Giet er de tomatensaus over en strooi er als laatste geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaatLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour