Penne Provençaal

Penne Provençaal

Ingrediënten: penne, 1 ui, 2 schnitzels, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 200 gram doperwten, zout, peper, Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 4

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui zacht. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzel toe en bak de reepjes schnitzel bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 200 gram doperwten toe. Breng op smaak met zout, peper en Provençaalse kruiden. Laat de kookroom iets indikken. Giet de penne af en roer door het champignon-mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel