Penne Provençaal

Penne Provençaal
Ingrediënten: penne, 1 ui, 2 schnitzels, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 200 gram doperwten, zout, peper, Provençaalse kruiden,

Aantal personen: 4

Kook de penne in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui zacht. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzel toe en bak de reepjes schnitzel bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 250 ml kookroom en 200 gram doperwten toe. Breng op smaak met zout, peper en Provençaalse kruiden. Laat de kookroom iets indikken. Giet de penne af en roer door het champignon-mengsel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat