Pizza Shoarma

Pizza Shoarma
Ingrediënten: 2 schnitzels, shoarmakruiden, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 rode paprika, 1 ui, 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid 2 in reepjes gesneden schnitzels met shoarmakruiden. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en peper tot de champignons zacht zijn. Schep uit de pan en houd apart. Bak vervolgens in hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden ui tot de ui zacht is. Bak als laatste de shoarmareepjes bruin. Rol op een bakplaat het deeg uit en besmeer met de tomatensaus uit de verpakking, verdeel vervolgens de champignons, paprika, ui en shoarmareepjes erover. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat