Pizza Shoarma

Pizza Shoarma

Ingrediënten: 2 schnitzels, shoarmakruiden, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, peper, zout, 1 rode paprika, 1 ui, 1 pak kant-en-klaar pizzadeeg met tomatensaus,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kruid 2 in reepjes gesneden schnitzels met shoarmakruiden. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 fijngehakt teentje knoflook, zout en peper tot de champignons zacht zijn. Schep uit de pan en houd apart. Bak vervolgens in hete olie 1 in reepjes gesneden rode paprika en 1 in ringen gesneden ui tot de ui zacht is. Bak als laatste de shoarmareepjes bruin. Rol op een bakplaat het deeg uit en besmeer met de tomatensaus uit de verpakking, verdeel vervolgens de champignons, paprika, ui en shoarmareepjes erover. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met knoflooksaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel