Spaghetti met Broccoli en Champignons

Spaghetti met Broccoli en Champignons
Ingrediënten: 200 gram broccoli roosjes, spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram schnitzel, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram in roosjes gesneden broccoli beetgaar in water met wat zout. Giet af en houd het even apart. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 150 gram in reepjes gesneden schnitzel met 1 gesnipperde ui voor ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons tot de champignons zacht zijn. Doe de broccoli en de ontbijtspek terug in de pan en roer er 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden door het geheel. Laat het geheel warm worden. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat