Spaghetti met Broccoli en Champignons

Spaghetti met Broccoli en Champignons

Ingrediënten: 200 gram broccoli roosjes, spaghetti, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram schnitzel, 1 ui, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden,

Aantal personen: 3

Kook 200 gram in roosjes gesneden broccoli beetgaar in water met wat zout. Giet af en houd het even apart. Kook de spaghetti in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een hete koekenpan op middelhoog vuur 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de dobbelsteentjes ontbijtspek uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 150 gram in reepjes gesneden schnitzel met 1 gesnipperde ui voor ongeveer 5 minuten. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons tot de champignons zacht zijn. Doe de broccoli en de ontbijtspek terug in de pan en roer er 1 potje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden door het geheel. Laat het geheel warm worden. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel