Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 3 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Snij 1 broccoli stronk in roosjes. Kook de broccoli-roosjes beetgaar in water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook. Snij de gekookte broccoli eventueel nog fijner. Roer de broccoli door de saus. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel