Pasta met Broccoli en Tomatensaus

Pasta met Broccoli en Tomatensaus
Ingrediënten: spaghetti, 1 broccoli, 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 theelepel sambal, tijm, 3 tomaten, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Snij 1 broccoli stronk in roosjes. Kook de broccoli-roosjes beetgaar in water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 theelepel sambal en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng het kort aan de kook. Snij de gekookte broccoli eventueel nog fijner. Roer de broccoli door de saus. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat