Provençaals Schnitzelrolletje

Provencaals Schnitzelrolletje
Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 Provençaalse worstjes, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg 2 schnitzels op een werkblad en leg er een stukje huishoudfolie over. Maak de schnitzels met een deegroller platter. Haal het vel van 2 Provençaalse worstjes en leg dit op de schnitzels. Rol de schnitzels op en bind de schnitzels vast met keukentouw. Kruid met zout en peper. Bak de schnitzelrolletjes rondom bruin in hete boter. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal en schenk de braadjus over de rolletjes. Zet de ovenschaal ongeveer 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer met gebakken aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat