Haaskarbonades met Champ

Haaskarbonades met Champ

Ingrediënten: 2 bosuien, 450 verse aardappelpuree, 1 teentje knoflook, salie, 2 haaskarbonade, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 2 in ringen gesneden bosuien zacht in hete boter en meng dat door de kant-en-klare verse aardappelpuree. Verwarm de aardappelpuree in de oven of magnetron. Kruid 2 haaskarbonades met zout en peper. Bak in hete boter 1 teentje knoflook met salie naar smaak tot het gaat geuren. Leg de haaskarbonades erbij en bak de haaskarbonades aan beide zijde bruin. Serveer de haaskarbonades met de aardappelpuree (oftewel champ). Serveer met een salade of sperzieboontjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel