Haaskarbonades met Champ

Haaskarbonades met Champ
Ingrediënten: 2 bosuien, 450 verse aardappelpuree, 1 teentje knoflook, salie, 2 haaskarbonade, zout, peper,

Aantal personen: 2

Bak 2 in ringen gesneden bosuien zacht in hete boter en meng dat door de kant-en-klare verse aardappelpuree. Verwarm de aardappelpuree in de oven of magnetron. Kruid 2 haaskarbonades met zout en peper. Bak in hete boter 1 teentje knoflook met salie naar smaak tot het gaat geuren. Leg de haaskarbonades erbij en bak de haaskarbonades aan beide zijde bruin. Serveer de haaskarbonades met de aardappelpuree (oftewel champ). Serveer met een salade of sperzieboontjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat