Goulash Pasta

Goulash Pasta

Ingrediënten: 400 gram hacheevlees, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, 1 eetlepel bloem, scheutje rode wijn, 250 ml rundvleesbouillon, 3 tomaten, penne, zout,

Aantal personen: 4

Bak in portie in hete boter 400 gram hacheevlees bruin. Schep het vlees uit de pan. Voeg wat nieuwe boter toe en bak hierin 1 gesnipperde ui en 250 gram in kwarten gesneden champignons ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree en paprikapoeder naar eigen smaak toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roer dit goed door. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens al roerende 250 ml rundvleesbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens een uur met de deksel op de pan zachtjes pruttelen. Voeg daarna 3 in blokjes gesneden tomaat toe en laat het nog een half uur op laag vuur pruttelen. Kook ondertussen de penne in kokend water met wat zout. Serveer de goulash met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel