Goulash Pasta

Goulash Pasta
Ingrediënten: 400 gram hacheevlees, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blikje tomatenpuree, paprikapoeder, 1 eetlepel bloem, scheutje rode wijn, 250 ml rundvleesbouillon, 3 tomaten, penne, zout,

Aantal personen: 4

Bak in portie in hete boter 400 gram hacheevlees bruin. Schep het vlees uit de pan. Voeg wat nieuwe boter toe en bak hierin 1 gesnipperde ui en 250 gram in kwarten gesneden champignons ongeveer 5 minuten. Voeg 1 blikje tomatenpuree en paprikapoeder naar eigen smaak toe en roerbak kort mee. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roer dit goed door. Voeg een scheutje rode wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg vervolgens al roerende 250 ml rundvleesbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het vervolgens een uur met de deksel op de pan zachtjes pruttelen. Voeg daarna 3 in blokjes gesneden tomaat toe en laat het nog een half uur op laag vuur pruttelen. Kook ondertussen de penne in kokend water met wat zout. Serveer de goulash met de penne. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat