E17 Snack Trucky in Waasmunster

E17 Snack - Waasmunster
Op weg naar onze vrienden in België hebben we langs de snelweg E17 van Antwerpen naar Gent even een tussenstop gehouden en de ‘lekkere’ trek gestild. Beide hebben we een broodje boulet speciaal genomen. Een pistoletje met een gehaktbal, curry, mayonaise en uitjes. Lekker voor als je zin hebt in een vette hap.

E17 Snack Trucky
Snelweg E17 Antwerpen – Gent
Autostrade E17
9250 Waasmunster (België)
Tel: (0032)(0)3-7220507


1 reactie op “E17 Snack Trucky in Waasmunster

  1. E17 snack Gent Antwerpen, is niet te eten. Juist broodje prepare gekocht en heb het mogen weg smijten. Zoiets geef je nie aan de klanten. Ik vraag heb je geen grote broodjes en ze trekt er eens aan met bijde handen. Ook al is dit lachend bedoeld, toch doe je dit niet. En alles op het gemak 15min voor ik mijn Bestelling had. Volgens mij zou ze beter als wc madam of kuisvrouw werken! Een schande!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat