E17 Snack Trucky in Waasmunster

E17 Snack - Waasmunster

Op weg naar onze vrienden in België hebben we langs de snelweg E17 van Antwerpen naar Gent even een tussenstop gehouden en de ‘lekkere’ trek gestild. Beide hebben we een broodje boulet speciaal genomen. Een pistoletje met een gehaktbal, curry, mayonaise en uitjes. Lekker voor als je zin hebt in een vette hap.

E17 Snack Trucky
Snelweg E17 Antwerpen – Gent
Autostrade E17
9250 Waasmunster (België)
Tel: (0032)(0)3-7220507


Één reactie op “E17 Snack Trucky in Waasmunster

  1. E17 snack Gent Antwerpen, is niet te eten. Juist broodje prepare gekocht en heb het mogen weg smijten. Zoiets geef je nie aan de klanten. Ik vraag heb je geen grote broodjes en ze trekt er eens aan met bijde handen. Ook al is dit lachend bedoeld, toch doe je dit niet. En alles op het gemak 15min voor ik mijn Bestelling had. Volgens mij zou ze beter als wc madam of kuisvrouw werken! Een schande!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel