Macaroni met Doperwten en Ham

Macaroni met Doperwten en Ham
Ingrediƫnten: macaroni, 150 gram ham, 2 teentjes knoflook, 300 gram doperwten, 200 ml kookroom, 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram hamblokjes met 2 teentjes knoflook op middelhoog vuur tot de ham goudbruin is. Voeg 300 gram diepvries doperwten toe en bak 4 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kookroom met 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout en peper. Voeg de macaroni en de kookroom toe aan de doperwten en warm kort door. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel