Macaroni met Doperwten en Ham

Macaroni met Doperwten en Ham
Ingrediënten: macaroni, 150 gram ham, 2 teentjes knoflook, 300 gram doperwten, 200 ml kookroom, 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout, peper,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 150 gram hamblokjes met 2 teentjes knoflook op middelhoog vuur tot de ham goudbruin is. Voeg 300 gram diepvries doperwten toe en bak 4 minuten mee. Meng ondertussen 200 ml kookroom met 1 eidooier, 50 gram geraspte kaas, zout en peper. Voeg de macaroni en de kookroom toe aan de doperwten en warm kort door. Serveer met wat extra geraspte kaas. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>