Tapasboot in Utrecht

Tapasboot - Utrecht
Vandaag een uitje van het werk. Tapas eten op de Tapasboot door de grachten van Utrecht. De tapas bestaan uit: Stokbrood met tapanade en knoflookboter, gemarineerde olijven, in knoflook gebakken champignons, warme spaanse Albondiga’s (gehaktballetjes) in tomatensaus, parmaham met mozzarella, aardappelsalade, pastasalade, cole slaw, serranoham met zongedroogde tomaat, gamba’s (garnalen) en voor de vegetariërs een roerbak groenteschotel. De tapas zien er een beetje Italiaans uit. Genoeg variatie dus om 2 tot 2,5 uur al etende en al varende door te brengen met je collega’s op de Utrechtse grachten. Er was alleen geen uitleg over de grachten door de mensen die de sloepen bestuurden, gemiste kans misschien.


2 reacties op “Tapasboot in Utrecht

  1. Na zoeken op Google op deze blog uitgekomen. Graag wil ik iets corrigeren, wij betrekken onze tapas niet van De Abrikoos, wij laten alle eten in eigen beheer aanleveren door onze cateraar. Er wordt aan gewerkt om schippers iets te laten vertellen over onze grachten tijdens de tocht.

    • Ik heb het deel van de Abrikoos verwijderd, dat was destijds wel aan ons verteld. Als er meer verteld zou kunnen worden over de grachten zou het inderdaad leuker worden, zeker met lekkere hapjes en uiteraard een lekker zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat