Tapasboot in Utrecht

Tapasboot - Utrecht

Vandaag een uitje van het werk. Tapas eten op de Tapasboot door de grachten van Utrecht. De tapas bestaan uit: Stokbrood met tapanade en knoflookboter, gemarineerde olijven, in knoflook gebakken champignons, warme Spaanse Albondiga’s (gehaktballetjes) in tomatensaus, parmaham met mozzarella, aardappelsalade, pastasalade, cole slaw, serranoham met zongedroogde tomaat, gamba’s (garnalen) en voor de vegetariërs een roerbak groenteschotel. De tapas zien er een beetje Italiaans uit. Genoeg variatie dus om 2 tot 2,5 uur al etende en al varende door te brengen met je collega’s op de Utrechtse grachten. Er was alleen geen uitleg over de grachten door de mensen die de sloepen bestuurden, gemiste kans misschien.


2 reacties op “Tapasboot in Utrecht

  1. Na zoeken op Google op deze blog uitgekomen. Graag wil ik iets corrigeren, wij betrekken onze tapas niet van De Abrikoos, wij laten alle eten in eigen beheer aanleveren door onze cateraar. Er wordt aan gewerkt om schippers iets te laten vertellen over onze grachten tijdens de tocht.

    • Ik heb het deel van de Abrikoos verwijderd, dat was destijds wel aan ons verteld. Als er meer verteld zou kunnen worden over de grachten zou het inderdaad leuker worden, zeker met lekkere hapjes en uiteraard een lekker zonnetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel