Pannenkoeken

Pannenkoeken
Pannenkoeken Op verzoek van Britt: pannenkoeken. Pannenkoeken naturel, met spek, met appel en spek en natuurlijk met stroop, poedersuiker, jam en chocopasta. De pannenkoeken zijn gemaakt met Honig mix voor eier-pannenkoeken, alleen water toevoegen en bakken maar. Wil je weten hoe je de beste spek-kaas pannenkoeken bakt? Klik hier voor een filmpje.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel