Schnitzel met Doperwten met Room

Schnitzel met Doperwten met Room
Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 3 bosuien, 250 gram doperwten, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon, kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Snij 2 schnitzels in reepjes en bak de schnitzelreepjes in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 250 doperwten, 125 ml kookroom, 1 verkruimeld blokje groentenbouillon en kerriepoeder (na eigen inzicht) toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>