Schnitzel met Doperwten met Room

Schnitzel met Doperwten met Room
Ingrediënten: 2 schnitzels, 1 ui, 3 bosuien, 250 gram doperwten, 125 ml kookroom, 1 blokje groentenbouillon, kerriepoeder,

Aantal personen: 2

Snij 2 schnitzels in reepjes en bak de schnitzelreepjes in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui en 3 in ringen gesneden bosuien toe. Roerbak een minuut of 2 mee. Voeg vervolgens 250 doperwten, 125 ml kookroom, 1 verkruimeld blokje groentenbouillon en kerriepoeder (na eigen inzicht) toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel