Gehakt-Groenteschotel

Gehakt-Groenteschotel
Ingrediënten: 150 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, tijm, rozemarijn, 1 flinke courgette, 100 ml water, 1 blokje groentenbouillon, 1 blik tomaatblokjes, 125 gram mais, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel balsamico azijn,

Aantal personen: 3

Bak 150 gram gehakt bruin in hete boter. Voeg 1 gesnipperde ui, 2 fijngehakte teentjes knoflook, tijm en rozemarijn en wok een minuut of 5. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en roerbak 5 minuten mee. Voeg daarna 100 ml water, 1 verkruimeld blokje groentenbouillon, 1 blik tomaatblokjes, 125 gram mais, 2 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel balsamico azijn toe. Laat het op middelhoog vuur 10 minuten pruttelen. Serveer met gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel