Nasi van Mieneke

Nasi van Mieneke

Vandaag niet zelf gekookt. We waren richting het TT-Circuit van Assen voor de proloog van La Vuelta (de Spaanse wiellerronde). Helemaal nat geregend tot op het bot kwamen we daarna weer aan bij Jan en Mieneke. Daar hebben we een nasi a la Mieneke gegeten met pittig (en minder pittig) vlees erbij. Alle drie hebben we weer gesmuld! Helaas dus daarom geen recept vandaag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel