Vruchtenijs

Vruchtenijs

De dames hadden gisteren ook nog voor een toetje gezorgd, vruchtenijs!

Ingrediënten: 250 gram bananen, 250 gram aardbeien, 250 gram Diamant frucht-eis zauber,

Weeg 250 gram bananen zonder schil af en pureer dit 3 minuten met 125 gram Diamant frucht-eis zauber tot het schuimig is. Schep het in een afsluitbaar bakje en zet het minstens 5 uur in de diepvries. Doe het zelfde met 250 gram gewassen en ontkroonde aardbeien. Bij het serveren kan je er een toefje slagroom op doen. Smullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>