Vruchtenijs

Vruchtenijs

De dames hadden gisteren ook nog voor een toetje gezorgd, vruchtenijs!

Ingrediënten: 250 gram bananen, 250 gram aardbeien, 250 gram Diamant frucht-eis zauber,

Weeg 250 gram bananen zonder schil af en pureer dit 3 minuten met 125 gram Diamant frucht-eis zauber tot het schuimig is. Schep het in een afsluitbaar bakje en zet het minstens 5 uur in de diepvries. Doe het zelfde met 250 gram gewassen en ontkroonde aardbeien. Bij het serveren kan je er een toefje slagroom op doen. Smullen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel