Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek

Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek
Ingrediënten: kant-en-klaar pizzadeeg, 250 ml crème fraiche, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 100 gram gemengde paddenstoelen, geraspte kaas, bieslook,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg op een ovenbakplaat het pizzadeeg. Smeer 250 ml crème fraiche er op. Beleg vervolgens met 1 gesnipperde ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram gesneden gemengde paddenstoelen. Strooi er als laatste geraspte kaas en bieslook over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat