Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek

Alpen-Pizza met Paddenstoelen en Spek
Ingrediënten: kant-en-klaar pizzadeeg, 250 ml crème fraiche, 1 ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram champignons, 100 gram gemengde paddenstoelen, geraspte kaas, bieslook,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg op een ovenbakplaat het pizzadeeg. Smeer 250 ml crème fraiche er op. Beleg vervolgens met 1 gesnipperde ui, 150 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 150 gram in plakjes gesneden champignons en 100 gram gesneden gemengde paddenstoelen. Strooi er als laatste geraspte kaas en bieslook over. Zet de pizza ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel