Tortellini met Paprika-Notensaus

Tortellini met Paprika-Notensaus
Ingrediënten: 1 zakje tortellini met kaasvulling, 150 gram gemengde noten, 1 teentje knoflook, tijm, peterselie, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte belegen kaas, zout,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een klein beetje olie 150 gram gemengde noten met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en peterselie een paar minuten. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden gele paprika toe. Roerbak het een minuut of 2 op hoog vuur en zet het dan ongeveer 10 minuten op laag vuur. Schep af en toe om. Voeg 100 ml kookroom, de tortellini en 75 gram geraspte belegen kaas toe. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat