Tortellini met Paprika-Notensaus

Tortellini met Paprika-Notensaus
Ingrediënten: 1 zakje tortellini met kaasvulling, 150 gram gemengde noten, 1 teentje knoflook, tijm, peterselie, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 100 ml kookroom, 75 gram geraspte belegen kaas, zout,

Aantal personen: 3

Kook de tortellini in kokend water met wat zout beetgaar. Bak in een klein beetje olie 150 gram gemengde noten met 1 fijngehakt teentje knoflook, tijm en peterselie een paar minuten. Voeg 1 in blokjes gesneden rode paprika en 1 in blokjes gesneden gele paprika toe. Roerbak het een minuut of 2 op hoog vuur en zet het dan ongeveer 10 minuten op laag vuur. Schep af en toe om. Voeg 100 ml kookroom, de tortellini en 75 gram geraspte belegen kaas toe. Laat de kaas smelten en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel