Zwiebel Sahne Hanchen

zwiebel sahne hanchen
Zakjes lezen is soms niet makkelijk, je vergeet wel eens wat. Hierbij had slagroom gemoeten, maar met water ging het ook prima.

Ingrediƫnten: 3 kipfilets, 1 ui, 250 gram champignons, 1 zakje Maggi Fix & Frish Zwiebel-Sahne Hanchen, 250 ml water,

Aantal personen: 3

Bak de kipfilets rondom bruin in hete boter. Als de kipfilets bruin zijn haal je ze uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui en 250 gram in plakjes gesneden champignons. Bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml water en de inhoud van het zakje Maggi Fix & Frisch Zwiebel Sahne Hanchen toe. Roer goed en breng het even aan de kook. Zet het vuur lager en leg de kipfilets terug in de pan. Laat het geheel nog 15 minuten pruttelen. Lekker met doperwten en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel