Imbiss am Damm in Rurberg

Imbiss am Damm Ruhrberg Imbiss am Damm Rurberg pommes frites frikandelle

Kennelijk staan er vandaag lange files richting de stranden. Vanuit Limburg is dat wel ver en in de Duitse Eiffel heb je ook leuke meren om te zwemmen (wat Britt graag wilde). Wij kwamen uit bij de Rursee bij Rurberg. Daar hebben we ook geluncht bij de Imbiss am Damm allemaal pommes frites met mayonaise en een frikandelle (de Duitse variant). Eindelijke frieten in de vakantie dus.

Imbiss am Damm
Am Vordamm
D-52152 Simmerath-Rurberg
Tel: (0049)2473-2476


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel