Hacksteak met Rahm-Champignons

hacksteak crispy met rahm champignons
Ingrediënten: 3 hacksteaks crispy, 1 ui, 250 gram champignons, 250 ml water, 1 zakje Knorr Rahm-Champignons

Aantal personen: 3

Bak 3 hacksteaks crispy aan beide zijde bruin. Haal ze uit de pan en houd ze even apart. Bak in de achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml water en de inhoud van het Knorr Rahm-Champignons toe. Roer even en leg de hacksteaks weer terug in de pan om het warm te laten worden. Erbij aten we eikenblad sla en gebakken aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel