Simpele Macaroni

simpele macaroni
Lekker makkelijk koken vandaag en iets wat iedereen lekker vindt bij ons: simpele macaroni

Ingrediënten: mini penne rigate, 2 uien, 200 gram ham, tomatenketchup, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de mini penne rigate gaar in kokend water met wat zout. Bak in een hete koekenpan met wat boter 2 gesnipperde uien tot ze zacht zijn. Voeg 200 gram hamblokjes toe en roerbak even mee. Schep op je bord de mini penne rigate en schep erbij de ui en ham. Doe er naar eigen smaak tomatenketchup en geraspte kaas bij. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel