Gelato Farm in Teuven

Gelato Farm Teuven

Na het bezoek aan het Drielandenpunt in Vaals, de beklimming van de Boudewijn toren (met de lift) en een wandeling door het Duitse bos kwamen we op de terugweg naar ons huisje bordjes tegen met Gelato Farm er op. Dat is natuurlijk interessant. Na wat kronkelweggetjes kwamen we bij de Gelato Farm aan, een boerderij die ambachtelijk hoeve-ijs verkoopt. Zelf had ik 1 bolletje speculaas en 1 bolletje banaan, Britt nam 1 bolletje stracciatella en 1 bolletje banaan en Michel boerenjongens met mokka. Ondanks de vele wespen daar, hebben we heerlijk gesmuld.

Gelato Farm
Gieveld 47
3793 Teuven (België)
Tel: (0032)43-813313


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel