Hotel Restaurant Vijlerhof in Vijlen

Hotel-Restaurant Vijlerhof - Vijlen schnitzel jagersaus Hotel-Restaurant Vijlerhof - Vijlen notenijs met warme caramelsaus

Aankomst op het park, echt een back to the seventies gevoel qua inrichting van het huisje. Er is wel als luxe een sauna en een zonnehemel alleen is dat met deze temperaturen niet echt handig. Vandaag zijn we lekker buiten de deur gaan eten. Het park tipte het Vijlerhof, ook dat was een flashback to the seventies. Schnitzel en biefstuk etc.

Zelf zijn we alle 3 voor de schnitzel gegaan. Michel en ik voor een schnitzel met jagerssaus en Britt voor een schnitzel met champignon-roomsaus. Als afsluiter hebben we natuurlijk een toetje genomen. Michel een coupe advocaat, Britt een dame blanche en zelf had ik de notenijs met warme karamelsaus. Het was in ieder geval wel lekker.

Hotel Restaurant Vijlerhof
Hilleshagerweg 2
6294 AP Vijlen
Tel: 043-3061710


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel