Brasserie Brandpunt in Echt

brasserie brandpunt echt

Onderweg naar onze vakantie bestemming zijn we gestopt bij Brasserie Brandpunt. Michel nam daar een broodje kroket en kreeg een luxe broodje kroket, een stokbroodje met een Van Dobben kroket. Britt kreeg een tosti Hawaï, maar wist niet zeker of er ananas tussen zat. Zelf nam ik een slagers gehaktbal met brood. Lekker, zo konden we het laatste stukje ook weer verder.

Brasserie Brandpunt
Rijksweg Noord 1
6102 BM Echt
Tel: 0475-486518


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel